Foder Stallströ Ridsportsbutik Hem Hemleverans Kontakt Länkar


Hemleverans

Miljövänlig hemleverans

 

Hemleveranser verkar vara något vi är ensamma om i vårt närområde. Tjänsten har blivit mycket uppskattad bland våra kunder, inte minst när det gäller tunga och skrymmande varor. Konceptet har också uppmärksammats med en artikel i tidningen Ridsport.

Tanken är att göra inköpen så enkla och bekväma som möjligt för kunden, men också att bidra till en bättre miljö. Istället för att många kör -  kör en.

 

Fasta turer varje vecka.

Måndag:

Lund med omnejd

 

Tisdag:

Jägersro Malmö, Flyinge, Vombsjön, Furunäs, Annelöv, Kvärlöv, Asmundtorp, Trä, Dagstorp, Stävie, Furulund, Borgeby, Flädie, Fjelie, Önnerup

 

Tisdag/onsdag:

Asmundtorp, Häljarp, Vadensjö, Billeberga, Hofterup, Ålstorp, Saxtorp, Häljarp, Dösjebro  

Vi håller på att utöka med nya orter så slå oss en signal om du är intresserad. Populära produkter som vi kör hem är t ex tunga spånbalar men även morötter och hästfoder.

Vår vagnpark består av Ford Transit Connect skåpbil med lastkapacitet 700kg, Volvo F614 täckt bil med öppningsbarsida, och med en lastkapacitet på 6 ton. Lastbilen har bakgavellyft och är populär vid volymbeställning på bl a spån. Utöver dessa bilar har vi en lastmaskin och ytterliggare en lastbil med flak med tippfunktion. Lastmaskinen änvänds till   bl a till att trycka hagstolpar. Kontakta oss om du är intresserad.

SMS-fodertjänst! Många av våra kunder använder sig av SMS-fodertjänst på grund av att det är så enkelt och lätt att beställa hästfoder och få det hemlevererat. Första gången, innan tjänsten aktiveras, ringer du oss. Vi lägger in dig i kundregistret. Därefter är det bara att SMS:a din foderbeställning. Hur enkelt och bekvämt som helst